Onze troeven


  • 22 jaar ervaring;
  • Alles uit één hand van opmeting tot montage;
  • Hoogkwalitatieve ramen en deuren van traditioneel, laagenergie tot passief;
  • Breed productenpalet: hout, hout/alu, kunststof en aluminium

Ramen en deuren die voldoen aan de eisen van morgen

Waar heden en verleden met elkaar versmelten verkrijgt men een mengeling van traditie en moderniteit. Uit ambachtelijke handigheid en technologische perfectie ontstaan producten van hoogstaande kwaliteit, elegantie en exclusiviteit voor uw individuele en stijlvolle woning.

De firma Keblo is reeds 22 jaar verdeler van ramen en deuren van het merk Ewitherm. Keblo biedt u kwalitatief hoogstaande ramen en deuren aan. Onze producten voldoen aan de stijgende klanteneisen op gebied van energiebesparing, inbraakbeveiliging, duurzaamheid, oppervlaktebescherming en groeiende comfortwensen.

Wij bieden u een brede waaier aan individuele mogelijkheden zodat u bij de keuze van uw ramen en deuren de juiste beslissing nemen kan.


Passiefhuisraam

Wij zijn verdeler van het unieke Energy Plus raam van Ewitherm, dit raam is een combinatie van dennenhout, kurk en accoya.

Dit raam heeft de volgende troeven:

1. 92 mm dikte aan vleugel en blindkader.

Raamprofiel in compacte, meerlagige sandwichconstructie met kurklagen in de gepatenteerde Ewitherm technologie opgebouwd. Vrij van schadelijke stoffen door het gebruik van zuivere ecologische materialen en grondstoffen. Voor ewitherm passiefhuis-ramen wordt onder andere ecologisch gecultiveerde Portugese kurkeik gebruikt, één van de beste en dichtste ter wereld. Deze beschikt over een buitengewone isolatiewaarde en is uiterst vormvast en recycleerbaar.

2. Accoya geteste duurzame houtbescherming.

Accoya is een houtsoort voor vandaag, morgen en de toekomst. Onze keuze voor de beste houtramen: ewitherm.

Accoya-hout is enorm duurzaam dankzij de behandeling met natuurlijk azijnzuur (duurzaamheidsklasse) en daarenboven eenvoudig qua onderhoud met behoud van de oorspronkelijke schoonheid.
De uitstekende warmte-isolatie-eigenschappen maken Accoya-hout nog geschikter voor ecologisch en energieverantwoord bouwen.

Accoya is een permanent beschikbare nuthoutsoort met oorsprong in de duurzame bosbouw, is 100% ecologisch en overtreft de sterke eigenschappen van mening hardhoutsoort. De houtsoort is enorm geschikt voor raamproductie en goedgekeurd door het instituut voor raamtechniek van Rosenheim (IFT).

3. Geselecteerde kwaliteit, geperfectioneerd dankzij gepatenteerde technieken.

Door de gepatenteerde ribbel-freestechniek worden tijdens de assemblage van ewitherm ramen de lijmoppervlakken vergroot. De stevigheid van de hoekverbindingen wordt hierdoor verhoogd en de bescherming van de oppervlakken worden bijkomend verbeterd. Deze techniek werd getest in het IFT van Rosenheim en garandeert de hoogste stabiliteit en torsvrijheid voor een lang “raamleven”.
 

4. 2-voudig dichtingssysteem.

Intelligent dichtingssysteem met 2 rondomlopende speciale dichtingen voor betere stop, extreme afdichting, lichte sluitdruk en verbeterde geluidsisolatie.